Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Академична борса продължава да се разраства! И ПГТТ „Атанас Димитров“ – Нова Загора вече е сред партньорите ни

28.08.2019 г.


Професионалната гимназия по техника и технологии (ПГТТ) „Атанас Димитров“ в гр. Нова Загора е поредното авторитетно среднотехническо училище, което се присъедини с микросайт към Академична борса на Борса.bg. Заедно с новите ни партньори, ще вдъхновяваме младежите от област Сливен да извървят пътя на успешната кариера и реализация в техническия бранш.


 

Гимназията е основана през 1963 г., а през годините е сменила много имена. В наши дни училището продължава да гради традиции и да сбъдва мечти на поколения ученици. Училището непрекъснато се обновява и продължава да бъде център за обучение на младите хора и на желаещите да получат гарантирана професия и успешна бъдеща реализация на пазара на труда.

 

Учениците в ПГТТ „Атанас Димитров“ могат да се обучават в специалностите „Приложно програмиране“, „Промишлена електроника“, „Електрообзавеждане на производството“ и „Компютърна техника и технологии“.

 

Учебното заведение разполага с четиринадесет учебни кабинета, четири модерно оборудвани лаборатории, три компютърни зали, интерактивна зала и добре оборудвана спортна база.

 

Освен добра теоретична подготовка, гимназията предлага на своите ученици възможността да участват в разнообразни групи по интереси като Театър, МEГО, Млади възрожденци, Опознай България, Волейбол, Баскетбол, Графичен дизайн, Електроника, Електротехника и др. Те непрестанно участват и в различни проекти и печелят конкурси и състезания.


 

Екипът ни сърдечно благодари на ръководството на гимназията за възможността да си сътрудничим! Желаем успешна нова учебна година и ползотворни съвместни инициативи!

 

Повече информация за ПГТТ "Атанас Димитров" – Нова Загора, както и за новите проекти и инициативи на гимназията, бихте могли да намерите в микросайта на учебното заведение в Борса.bg.

 

Ако искате да изградим микросайт и на вашия университет/гимназия и да информираме бъдещите инженери и средни техници за вашите инициативи, нови специалности и програми за дуално обучение, ще се радваме да ни пишете на info.engineer.bg@gmail.com или да ни се обадите на 0886 12 65 20. Очакваме ви!

 

Източник на снимковия материал: ПГТТ "Атанас Димитров" – Нова Загора

Още от КИП и А