Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Additive Days: Beyond the Hype – прераждане на концепцията и още по-впечатляващи мащаби с нови дати през 2020 г.

13.09.2019 г.

In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

Нови дати за форума Additive Days обявиха организаторите. Второто издание на конференцията ще се проведе от 20-ти до 23-ти февруари 2020 г. вместо през октомври т.г., както бе първоначално планирано. „Все по-нарастващият интерес към 3D технологиите и желанието ни да обхванем всички аспекти по темата, както и да удовлетворим необходимостта на все повече производствени компании, използващи 3D принтирането, да установят контакти на събитие с толкова иновативен формат, бяха фактори, определили вземането на това решение от наша страна“, съобщиха за Инженер.bg от компанията-организатор на събитието B2N.


 

Мястото на събитието остава София Тех Парк, който е домакин на множество прояви, тематично свързани с областите наука, информационни и комуникационни технологии, иновации, предприемачество, образование, здравеопазване, зелена енергия и др.

 

Форумът има амбицията да демонстрира разнообразното приложение на 3D технологиите в области като образование, медицина, индустриален дизайн и дори автомобилостроене и авиация – от принтирането на бижута и форми за сладки, през създаването на протези и инженерни прототипи, до изграждането на самолетни турбини и цели сгради.


 

Канавата на 3D принтирането като технология е богато изпъстрена с цветовете на различни производствени направления и бизнес сфери, сред които инженерство, медицина, икономика, наука, образование, архитектура, дизайн, мода и др. В тази връзка бързо развиващите се и променящи се 3D технологии във всички тези области несъмнено правят пазара изключително динамичен и разрастващ се.

 

„В основата на Additive Days като концепция е да представи най-доброто и най-новото от света на 3D технологиите, да даде равен достъп до иновациите на всички заинтересовани и да проправи пътя на технологията. Вярваме, че с преместването на конференцията през 2020 г., ние ще успеем да изпълним тази своя мисия и ще допринесем с още повече ползи за всички участници“, поясниха организаторите.

 

„В следващото издание ще бъде включена и темата за устойчивостта и ще стане ясно защо реално „Добавянето“ като процес и технология, всъщност означава оптимизация на текущите процеси и крие сериозни възможности за намаляване на разходите и за по-висока конкурентноспособност“, коментираха в заключение организаторите.


Повече информация за B2N Ltd. / Би Ту Ен ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: B2N, Additive Days

Още от КИП и А