Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Внедрявания

КМТ Сервиз: Супер здравите продукти Handheld направиха мисията възможна за Том Круз и компания

08.05.2019 г.

In MacedonianПоне веднъж сте се питали що за „извънземно“ оборудване използват в екшън филмите – дали е истинско, как пък е толкова издръжливо… Е, днес ще ви кажем тайната! В шестия филм от поредицата „Мисията невъзможна“ – „Разпад“ таблетите и устройствата, които използват актьорите, са съвсем истински и са на шведския производител Handheld. „Продуктите на Handheld са ултраздрави. Освен за индустриални приложения явно са подходящи и за филмовата площадка“, разказаха за Инженер.bg от КМТ Сервиз – българското дружество, партньор на Handheld у нас.Няма да обръщаме внимание на сюжета, нито пък на вече познатия ни актьорски състав, в който блестят звезди като Том Круз, Винг Реймс, Саймън Прег, Ребека Фъргюсън, Шон Харис, Мишел Монаган, Алек Болдуин и др. Истинските ценители знаят, че колкото и увлекателно и забързано да е действието, истинският успех на лентата се крие в детайлите. Така че, ако сте достатъчно наблюдателни, ще забележите, че баркод скенерът Nautiz X4 се използва по време на събитието Paris Grand Palais, а с него френската полиция следи и трафика във филма.


Nautiz X4 е надеждно решение, с което можете да преборите тежката работна среда. Устройството е мобилно, с тегло само 330 g, като е оборудвано с тъчскрийн, 5MP камера с автофокус и LED светкавица. Можете да използвате Nautiz X4 при силен дъжд, ярка слънчева светлина, мъгла или прах, а когато сте готови, просто изплакнете и приберете“, разясниха от КМТ Сервиз.Връщаме се към „Мисията невъзможна“ 6, за да открием и таблета Algiz 10X в сцена, заснета в Лондон. Суперздравият индустриален таблет предлага усъвършенствана технология и може да издържи на неблагоприятни метеорологични условия и груба работна среда. Той работи с мощния четириядрен процесор Intel, с 128 GB SSD, разширяем чрез microSD и 4 GB DDR3 RAM. Algiz 10X се предлага стандартно с Windows 10 Enterprise CBB (64-bit). Той е с клас на защита IP65 и отговаря на строгите военни стандарти MIL-STD-810G за защита от прах, вода, вибрации, капки, екстремни температури и различни височини.Благодарение на своя интегриран приемник u-blox® NEOM8N GPS/GLONASS с възможност за WAAS / EGNOS / MSAS, потребителите получават достъп до повече спътници, което прави Algiz 10X мощен и точен инструмент за картографиране, събиране на данни за ГИС и проучване“, посочиха от българското дружество, в чието портфолио вече можете да намерите продуктите Handheld.


Таблетът разполага и с вградената 5-мегапикселова камера с LED светкавица, микрофонен жак и няколко възможности за свързване, включително USB 2.0, VGA и RS232 портове. Тежи само 1.3 kg и е с дебелина само 32 mm.


Продуктите Handheld са разработени изключително за екстремни работни среди, така че можете просто да ги оставите да си свършат работата, докато вие вършите вашата. Мисията вече е възможна“, коментираха с усмивка от КМТ Сервиз.


Повече информация за КМТ Сервиз ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: КМТ Сервиз, Handheld, IMDb.com

Още от КИП и А