Новини

Кастива: ARCAsmart е иновативен стартов модел дигитално позициониращо устройство за регулиращи вентили

14.05.2019 г.

In Romanian   In Serbian


Arca Regler, доказан производител на регулиращи вентили с електрическо и пневматично задвижване, включи в своето портфолио стартов цифров модел позициониращо устройство за обратна връзка ARCAsmart. „Устройството е разработено в тясно сътрудничество със Siemens, като Arca Regler обръща специално внимание върху дизайна, който удовлетворява цифровите изисквания на съвременните технологии от една страна, а от друга – прави управлението възможно най-просто. С него компанията разширява продуктовата си гама позиционери“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Кастива, официален представител на ARCA Regler за България.


Компактен, цифров и удобен, ARCAsmart предлага на потребителите следните предимства:

 - Лесен за използване с инициализация чрез натискане на един бутон и ясни текстови съобщения на дисплея;

 - Здрава конструкция с алуминиев корпус;

 - Използване на най-новата NCS технология;

 - Изключително кратко време на сработване за малки и големи изпълнителни механизми;

 - Отлично управление с доказан пневматичен усилвател;

 - Гъвкаво приложение за линейни и четвъртоборотни задвижващи механизми;

 - С единично и двойно действие;

 - Готов за използване в приложения на концепцията Industry 4.0!„ARCAsmart впечатлява с функционалността си. За приложения и изисквания, надхвърлящи тази функционалност, е предвиден ARCAPRO – технически усъвършенствано устройство от най-висок клас“, поясниха в заключение от фирма Кастива.


Повече информация за Кастива ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Кастива, ARCA Regler

Още от КИП и А