Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Солтех – партньор на българския бизнес в процеса на дигитализация – отбеляза 10 години на пазара

21.05.2019 г.

In Macedonian   In Romanian


Солтех става на 10 години! А какво по-добро място за отпразнуване на юбилей от мащабното международно изложение MachTech & InnoTech. В рамките на техническия форум през 2019 г. утвърдената българска компания зарадва всички свои гости и партньори със специална презентация на тема Manufacturing 4.0 – A guide to success, томбола с награди и атрактивен щанд, на който роботи приготвяха коктейли. „Все по-уверено вървим по пътя на дигитализацията. „Optimize. Strategize. Digitalize” – това е мотото, под което премина участието ни тази година“, заявиха пред Инженер.bg от Солтех.За 10 години на българския пазар, фирма Солтех се утвърди като доставчик на комплексни решения за индустрията. Пионер във високотехнологичните процеси, компанията затвърди позициите си на доверен партньор за бизнеса. „Каузата ни продължава да бъде да подпомагаме българската индустрия в процесите на дигитализация. В тази връзка представихме нашите софтуерни решения за управление на инженерни данни на Siemens PLM”, коментираха от фирмата. „Всички заинтересовани специалисти от сектора имаха възможността да получат и повече информация за конкретните стъпки към Производство 4.0 по време на презентацията, която организирахме. Тя бе водена от г-н Йозев Шети, основател на компанията“, допълниха още от Солтех.Акцентите на щанда включваха разнообразната инструментална екипировка на Hoffmann Group, както и Technomatix, NX и Solidedge – CAD/CAM решения на Siemens PLM. Това бяха и специалните награди от томболата, която организира фирмата. „Подарихме 3 безплатни едногодишни лиценза за Solidedge и 3 комплекта ръчни инструменти Hoffmann”, посочиха от Солтех.


За първи път в рамките на техническия форум от Солтех показаха индустриалния шкаф GARANT Tool24PickOne – част от складовите решения на Hoffmann. „Тази система за индивидуално издаване на инструменти, благодарение на обслужващия си софтуер, предоставя проследимост и контрол за поръчката и доставката на всеки инструмент, следи наличностите и осигурява актуална информация за количествата, експлоатационната годност и местонахождението на всеки инструмент“, поясниха специалистите от компанията. Към Tool24PickOne могат да се изберат и допълнителни аксесоари, които да подобрят гъвкавостта и да повишат производителността.


Празничното настроение бе поддържано през цялото време от колаборативния робот UR5 на Universal Robots, който приготвяше коктейли за гостите на щанда.


Повече информация за Солтех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК.Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от КИП и А