Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

B2N: Опознайте бъдещето на 3D принтирането по време на „Additive Days 2019: Beyond the Hype“ през октомври

09.08.2019 г.

In Macedonian  In Romanian  In Serbian


3D принтирането е все по-достъпно и намира широко приложение в разнообразни индустриални области, позволявайки изобретяването на всевъзможни изделия. Чудите ли се какви са перспективите пред тези технологии и какво ще бъде нейното място в живота ни? Искате ли да знаете как те могат да променят вашия бизнес и да оптимизират производствените ви процеси? Тогава елате на „Additive Days 2019: Beyond the Hype“. „От 4 до 6 октомври 2019 г. София Тех Парк ще бъде домакин на второто издание на конференцията. Заповядайте, за да научите повече за технологиите на бъдещето“, приканиха организаторите на събитието от B2N.

 

 

Additive Days е събитие, посветено на адитивното производство, чиято цел е обмяна на познания, както и разясняване мястото на 3D принтирането в множество професионални направления, сред които архитектура, инженерство, икономика, образование, мода, наука и други. Балканската конференция е отлично място за формиране на нови контакти и съвместни начинания, а неин инициатор е българското дружество B2N – официален представител на компании от различни държави в сферата на адитивното производство.


По време на първото издание на Additive Days през 2018 г. 34 лектори-специалисти от България и чужбина споделиха своя опит и познания с публиката относно възможностите за интегрирането на технологиите за 3D принтиране в нашия живот. Бяха организирани 7 тематични работилници за специалисти и деца, в които посетителите имаха възможност да създадат сами различни изделия. В специално обособените зони за демонстрации бяха показани най-актуалните технологии в областта. Програмата на събитието включваше и изложбена част.


И тази година организаторите обещават вълнуващи и атрактивни инициативи, посветени на бъдещето и перспективите в приложението на технологиите за 3D принтиране. Събитието е с вход свободен, но е необходима предварителна регистрация, която можете да направите от 19 август 2019 г.

 

Инженер.bg ще бъде медиен партньор на „Additive Days 2019: Beyond the Hype“ и ще ви направи съпричастни с най-интересните прояви и технологични иновации, показани по време на събитието.


 

Съвсем скоро ще бъде обявена програмата за предстоящото издание на конференцията. Дотогава подробна информация и новини за „Additive Days 2019: Beyond the Hype“ ще намерите на уебсайта и фейсбук страницата на събитието.


Повече информация за B2N Ltd. / Би Ту Ен ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: Additive Days, B2N

Още от Машини, мех. системи