Новини

С нова стругова машина модел RAIS TTN 153 с два пневматични патронника разшири продуктовата си гама РАИС

11.01.2019 г.

In Romanian   In Serbian


Нов модел струг с ЦПУ вече е част от продуктовата палитра на утвърдената българска машиностроителна компания РАИС. „RAIS TTN 153 е машина, разработена по конкретно задание от клиент, подходяща за обработка на тръбни връзки с резбови съединения“, информираха за Инженер.bg от дружеството. Характерното при нея е, че тя е снабдена с два пневматични патронника – преден и заден.


 

„Обработваната тръба се вкарва отстрани на машината през задния патронник, преминава и излиза в работната зона на струговата машина. Двата патронника се затягат едновременно, след което се преминава към изискваната стругова обработка“, обясниха от РАИС. „За целта патронниците е необходимо да са оборудвани с твърди челюсти, а процесът по обработката се осъществява посредством хоризонтална револверна глава с инструменти за стругова обработка или универсален стругови държач“, поясниха още те.

 

Моделът е подходящ за работа както в индустриални условия, така и на пригодени за целта работни площадки.

 


Окомплектовка на RAIS TTN 153:
 - ЦПУ FANUC 0i;
 - Пълна защита на работната зона;
 - Автоматично смазване на направляващите;
 - Агрегат за смазочно охлаждаща течност;
 - Пневматичен патронник ф 400мм с отвор 140 mm преден;
 - Пневматичен патронник ф 400мм с отвор 140 mm заден;
 - Редови ножодържач за поставяне на ножове – детайлоуловители.

 

Повече информация за РАИС ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 


Източник на снимковия материал: РАИС

Още от Машини, мех. системи