Безплатна регистрация за втората балканска конференция за 3D принтиране - Additive days 2020, 20 - 23 февруари, Sofia Tech Park!

Пазарни акценти / Прегледи

Старт Инженеринг изгражда вентилационни и климатични инсталации за различни по вид обекти

17.09.2018 г.

In Macedonian   In Romanian   In Serbian
Старт Инженеринг е утвърдена българска компания с водещи пазарни позиции в проектирането, монтажа и внедряването на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации в големи обществени, енергийни и индустриални обекти. „Фирмата ни е реализирала и пуснала в експлоатация вентилационни и климатични системи за знакови обекти като Метрополитен София, Софарма, Овергаз и редица престижни хотели, сред които Хилтън, Радисън, Глория-Палас и др.”, коментираха за Инженер.bg от Старт Инженеринг.Клон „Отопление, вентилация и климатизация“ на Старт Инженеринг разполага със свое проектантско бюро и се е утвърдил като коректен партньор, който гарантира надеждно и качествено изпълнение на проектите. Компанията разполага и с цех за производство на въздуховоди и вентилационни елементи, оборудван с високопроизводителни машини. „Стегнатата организация на производството и високото ниво на квалификация на персонала, работещ в цеха, осигуряват навременна доставка на необходимите за обектите въздуховодни и вентилационни елементи”, коментираха от Старт Инженеринг. 


В проектантското бюро на клона се изготвят идейни, технически и работни проекти по част ОВиК. Струкурата на организацията включва и бюро за доставка на вентилационна и климатична техника. „Бюрото за доставки е натоварено със задачата да поддържа постоянен контакт с водещи производители в областта и навременно да осигурява необходимата техника“, поясниха от Старт Инженеринг. „Структурното звено се грижи за обезпечаване на доставките и за осигуряване на необходимото оборудване, с което да се гарантира навременно въвеждане на инсталациите в експлоатация, както и безпроблемната им последваща работа“, допълниха от компанията.Монтажът на инсталациите се извършва от работни групи, екипирани с надеждна и съвременна техника. „Благодарение на високата квалификация и богатия опит на екипите, ние можем да гарантираме на нашите клиенти, че монтажът на инсталациите ще бъде изпълнен в пълен обем, качествено и в рамките на договорения срок“, заявиха от дружеството.


Старт Инженеринг разполага и със своя лаборатория за настройка, която е държавно оторизиран орган за контрол от вид С. „След като инсталациите вече са монтирани и след окончателната настройка и измерване на параметрите им, лабораторията издава сертификати, които са валидни пред институциите, за окончателно предаване-приемане на инсталациите“, коментираха от Старт Инженеринг.Освен в България, клон „Отопление, вентилация и климатизация“, има успешно реализирани проекти и извън страната. Пример за такива са цялостното изграждане на системи за климатизация на сгради на банкови институции в руските градове Саратов и Серпухов, както и на промишлени халетата на завод в Оренбург.


Повече информация за Старт Инженеринг АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Старт Инженеринг, Pixabay

Още от ОВК