Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Видео

Видео: Електрокари високоповдигачи KM.RPS на Вени и Ко – подходящи за тежък, многосменен режим на работа

09.09.2019 г.

In Macedonian   In Romanian   In Serbian

 

 Водещият български производител на складова техника и оборудване Вени и Ко разработва, реализира и внедрява на българския и на международните пазари високопроизводителни, рентабилни машини. Сред тях са и електрокарите високоповдигачи с опорни рамена, седящ водач (напречно на машината) и електрозадвижване на кормилната уредба KM.RPS. „Те са проектирани за интензивна обработка (складиране и транспорт) на палетизирани товари с преобладаващо средни транспортни разстояния и средни към високи стелажни коти (4.5 до 6.5 m+)“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.


 

Компактното 4-опорно шаси и солидната 3-мачтова повдигателна уредба осигуряват отлична стабилност с високи стойности на остатъчната товароподемност (1500 kg до 3 m; 1200 kg до 4.4 m; 700 kg до 6.5 m). Същевременно, това позволява прилагането им във високостелажни складове с ширина на обслужвания коридор от 2.5 m, което ги превръща в алтернатива на РичТрак за цитирания диапазон на параметрите.

 

Съвременна CAN Bus електроника и високоефективна необслужваема трансмисия с модерен AC тягов двигател гарантират плавна и надеждна работа с високи скорости и ускорения.


 

Батерии с капацитет 375 Ah (б.ред. опционално могат да се използват батерии с капацитет до 500 Аh) и стандартно вградено високочестотно автоматично зарядно устройство oсигуряват нужната енергия за непрекъсната работа в рамките на работната смяна. „Стандартно този тип високоповдигачи са оборудвани със система за лесна странична размяна на батериите, което позволя използването и експлоатацията им в условия на тежък, многосменен режим на работа“, поясниха от Вени и Ко.

 

Отличната ергономия на мястото на водача, добрата видимост във всички посоки и високите работни скорости позиционират електрокарите KM.RPS към складовите машини с висока производителност.

 

Повече за работата на електрокарите високоповдигачи KM.RPS можете да разберете от видео-презентациите по-долу.


 

Повече информация за Вени и Ко ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Вени и Ко