Статии

Булгартел разширява DWDM мрежата си и ще зарадва своите клиенти с пренос на данни с капацитет Nх100 Gbps

25.07.2017 г.

In Macedonian.Това лято водещият доставчик на телекомуникационни услуги Булгартел планира да разшири DWDM мрежата си, обявиха за Инженер.bg от компанията. „Подобряването на DWDM мрежата е с цел осигуряване на 100 Gbps ламбди. Клиентите ни вече ще могат да използват услуги за пренос на данни с капацитет Nх100 Gbps в страната и в чужбина“, уточниха още от българската фирма.Реорганизираната преносна мрежа на дружеството ще покрие необходимостта от надеждни високоскоростни и уникални трасета в направление Балканите – Западна Европа и ще отговори на нарастващите нужди на клиентите на компанията.

 

В качеството си на съвременен телеком, Булгартел предлага висококачествени и надеждни услуги през националната си оптична мрежа в цялата страна, а в партньорство с други международни оператори фирмата покрива практически всяка една точка по света.

 

Услугите на компанията са предназначени и ориентирани към три пазарни сегмента:

 - Корпоративни клиенти;

 - Телеком оператори и IPS;

 - Международни оператори.


„Булгартел предоставя богат набор от стандартни услуги; национална, международна и транзитна свързаност; клиентски ориентирани, нестандартни решения и пакетни услуги. Сред тях са: „висококачествен бизнес интернет за малки, средноголеми и големи корпоративни клиенти, директна свързаност между различни точки на присъствие, телефония с гарантирано качество на много достъпни цени, колокация, разполагане на клиентско оборудване в шкаф на Булгартел, както и различни атрактивни пакетни услуги с цел максимално удовлетворяване специфичните нужди на потребителите“, поясниха в заключение от компанията.


 

Повече информация за Булгартел ЕАД, услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: Булгартелpixabay.com

Новини

 • Бош Електроинструменти, с нова Facebook страница и иновативна концепция за дигитално присъствие

  Бош Електроинструменти, с нова Facebook страница и иновативна концепция за дигитално присъствие

  Роберт Бош ЕООД, направление Електроинструменти, има нова официална Facebook страница, като елемент от иновативната си концепция за дигитално присъствие. „Заповядайте във Facebook страницата на Bosch Професионални Електроинструменти и Консумативи България (Bosch PTBG). Последвайте ни, за да научавате първи за продуктите, промоциите и офертите от света на Bosch Professional“, приветстват своите фенове от българското дружество.

 • Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Основана през 1972 г., днес италианската компания Mebra Plastik Italia разполага с производствени мощности в Бусто Арсицио, които заемат около 28 000 кв.м. Компанията се разраства през годините и се утвърждава като важен производител на екструзионни маркучи за хидравлични и пневматични приложения. Благодарение на своя над 40-годишен опит, Mebra Plastik се е доказала с присъствието си в различни промишлени отрасли, които изискват и налагат високо качество.

 • Bodor с отличие от iF Award – една от трите най-важни награди за индустриален дизайн в света

  Bodor с отличие от iF Award – една от трите най-важни награди за индустриален дизайн в света

  Наскоро китайската компания Bodor Laser спечели известния световен конкурс за промишлен дизайн iF Award 2019. „Машините за лазерно рязане от сериите F и TA получиха висока оценка от реномираното жури в областта на промишления дизайн, която е свидетелство за иновативните им конструктивни решения и е признание за високите постижения на компанията“, коментираха от Бодор България. Наградата iF Design Award е призната за престижно международно отличие за високи постижения в дизайна.

Интервю

 • Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  За нас, в Инженер.bg, винаги е чест, когато получаваме възможността да се докоснем до реалния производствен процес, особено ако той се реализира успешно в българско предприятие. Благодарение на ФАНУК България екипът ни имаше удоволствието да прекара един цял работен ден в българската компания ИНХОМ-98. От нейния собственик и управител инж. Ваньо Палазов научихме как се постига конкурентна продукция и защо сервизните услуги за оборудването са от водещо значение.