Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Солтех ще отпразнува своя 10-годишен юбилей с томбола и семинар по време на изложението MachTech 2019

10.04.2019 г.

In Macedonian   In Serbian


През 2019 г. сред доказаните компании-участници в изложението MachTech & InnoTech Expo, със своята задълбочена специализация в автоматизацията и дигитализацията на индустриалното производство, отново ще видим фирма Солтех. Залите на Интер Ексо Център ще отворят врати за специализирания форум от 15 до 18 април, а на щанд А7 в зала 3 ще научите от специалистите на Солтех какви са ключовите предимства на Индустрия 4.0 и ще разберете какви изненади още са подготвили от компанията.


 

Както винаги, от дружеството ще се постараят да представят най-новите технологии, продукти и тенденции, свързани със съвременната дигитална трансформация и индустриална модернизация. „Компаниите, които пренасочват средства към оборудване с високо качество и инсталират софтуери, с които подобряват своята производителност и работна среда, имат потенциала да прогресират в своето развитие и да увеличат обема на бизнеса си“, коментираха за Инженер.bg от Солтех.


 

„Подобни изложения са едно от най-подходящите места, на които специалистите могат да се запознаят с най-новите технически средства и системи за индустриално приложение. Наша задача е да им предоставим максимално полезна и актуална информация, компетентни съвети, както и проверени и работещи примери от практиката“, споделиха от Солтех.


 

Българското дружество развива дейността си в няколко направления и работи с доказани световни производители във всяко едно от тях. Негови основни и дългогодишни партньори са Hoffmann Group, Siemens PLM Software, Universal Robots и Mobile Industrial Robots. По този начин фирмата успява да осигури решения за разнообразни индустриални области, като металообработваща промишленост, производство на пластмаси и полимери, химическа и химико-фармацевтична промишленост, автомобилна индустрия, хранително-вкусова промишленост и земеделие, електроника и високи технологии.


 

Заповядайте на MachTech & InnoTech 2019, за да ви разкажем повече и заедно да отпразнуваме нашия 10-годишен юбилей с освежаващ коктейл. Подготвили сме специална томбола с награди от Siemens PLM и Hoffmann Group“, обърнаха се към своите гости от фирмата.

 

Ще бъдем домакини и на презентация на тема Manufacturing 4.0 – A guide to success с участието на Siemens PLM Software. Тя ще се проведе на 17 април 2019 г. (сряда) от 10:40 ч. в семинарна зона В16 на Интер Експо Център в зала 1. Очакваме ви!“, добавиха още от дружеството.

 

Запознайте се с правилата за участие в играта ТУК!

 

За да се включите в томболата с награди по случай юбилея на Солтех можете да направите предварителна регистрация ТУК или да оставите своите координати на представителите на Солтех на място!

 

Не забравяйте да се регистрирате за безплатен достъп до самото изложение ТУК!

 

Повече информация за Солтех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК.

 

Източник на снимковия материал: Солтех, plm.automation, siemens.com

Още от MachTech 2021